Arend Nijenhuis

Ik ben Arend Nijenhuis, geboren en getogen in Katwijk. Het kost mij niet veel moeite om op zaterdagochtend lekker te gaan hardlopen in de duinen of op strand. Sporten geeft mij nieuwe energie, leuke ideeën en conditie. Omdat ik ook houd van lekker eten komt dat dus goed uit!

Ik woon en werk in Katwijk, ben getrouwd en heb 2 dochters. Afgelopen jaren heb ik mijn kennis en kunde opgedaan vanuit de opleiding sportmassage, fysiotherapie, de specialisatie en master psychosomatische fysiotherapie, de Triggerpoint Reset Methode en meerdere cursussen van Physis Academy (Orgaan & darmfascia, 6 domeinenmodel) en F.I.T. (Fasciale Integrale Therapie). Daarbij veel lezen en natuurlijk het contact met cliënten, collega’s en verwijzers.

Ik vind het belangrijk dat mensen zich prettig voelen bij mijn werkwijze. Een vriendelijke, persoonlijke benadering past bij mij en de manier hoe ik werk. Ik hanteer een doelgerichte aanpak, heb betrouwbaarheid hoog in het vaandel en houd van humor waar het kan.

“In de natuur zijn, beweging, gezond eten en een positieve mindset zijn belangrijke pijlers om je fitheid te bevorderen”.

Als je hulp kunt gebruiken, een vraag hebt of gewoon eens wilt overleggen kan dat natuurlijk! Laat het mij hier weten, dan neem ik contact met je op.

Vriendelijke groet,

Arend Nijenhuis

Fysiotherapeut MSc, specialist Psychosomatiek

arend, nijenhuis, arend nijenhuis, fysiotherapeut, katwijk, rijnsburg, valkenburg, wassenaar, voorschoten, noordwijk, oegstgeets, psychosomatisch, trainer, coach, nijenhuis vitaliteitstraining, vitaliteitstraining

Arend Nijenhuis © 2018 | www.arendnijenhuis.nl

Log in or Sign Up