Arend Nijenhuis

Ik ben Arend en, zoals je kunt lezen, een bezige bij. Het kost mij niet veel moeite om op zaterdagochtend lekker te gaan hardlopen in de duinen of op strand. Sporten geeft mij nieuwe energie, leuke ideeën en conditie. Omdat ik ook houd van lekker eten komt dat dus goed uit!

Ik woon in Katwijk, ben getrouwd en heb 2 dochters. Afgelopen jaren heb ik mijn kennis en kunde opgedaan vanuit de opleiding sportmassage, de opleiding fysiotherapie, de specialisatie psychosomatische fysiotherapie, de masteropleiding fysiotherapie, aanvullende cursussen, veel lezen en natuurlijk het contact met cliënten, collega’s en verwijzers.

Ik vind het belangrijk dat mensen zich prettig voelen bij mij als persoon en bij mijn werkwijze. Een vriendelijke, persoonlijke benadering past bij mij en de manier hoe ik werk. Ik hanteer een doelgerichte aanpak, heb betrouwbaarheid hoog in het vaandel en houd van humor waar het kan.

“In de natuur zijn beweging, gezond en lekker eten, een positieve mindset en ontspanning zijn belangrijke pijlers om je fitheid te bevorderen”.

Als je hulp kunt gebruiken, een vraag hebt of gewoon eens wilt overleggen kan dat natuurlijk! Laat het mij hier weten, dan neem ik contact met je op.

Vriendelijke groet,

Arend Nijenhuis

Fysiotherapeut MSc, specialist Psychosomatiek
Vitaliteitstrainer/Coach
Sportmasseur NGS

arend, nijenhuis, arend nijenhuis, fysiotherapeut, katwijk, rijnsburg, valkenburg, wassenaar, voorschoten, noordwijk, oegstgeets, psychosomatisch, trainer, coach, nijenhuis vitaliteitstraining, vitaliteitstraining

Arend Nijenhuis © 2018 | www.arendnijenhuis.nl

Log in or Sign Up