Overspanning

Bij overspanning heb je het gevoel dat je het allemaal niet meer trekt.

Het is teveel bij elkaar. Te druk, te veel stress, deadlines, te veel moeten, veel willen maar eigenlijk nergens goed aan toe komen. Als je dat een periode van enkele weken of maanden hebt loopt er meer energie weg dan er bij komt. Vaak ga je dan ook slechter slapen waardoor je herstel niet meer goed is. Dan is het vaak wachten tot er weer een stressor bij komt en dan is het op. Het gaat niet meer.

Klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, concentratieproblemen, een kort lontje of prikkelbaar zullen dan ontstaan. De centrale klacht is: gedurende meerdere dagen het gevoel te hebben wel te willen maar de totale hoeveelheid werk en de eisen niet meer aan te kunnen.

Is dat herkenbaar voor je? Doe dan eens de Overspanningstest.

Bij overspanning is de aanloop van overbelasting relatief kortdurend. Met de juiste begeleiding kan je zorgen dat jouw herstel beter tot zijn recht komt en meer energie gaat opleveren. Anderzijds zal je moeten zorgen dat je minder snel energie kwijtraakt.

Dit heeft te maken met fysieke, mentale, emotionele en sociale factoren. Ik leg je er graag meer over uit en kan je helpen om je balans weer te herstellen.

Wil jij dat? Neem dan contact op en we gaan bekijken wat er aan de hand is en wat ik kan doen voor je.

Facebook
Facebook
Google+
https://arendnijenhuis.nl/blog-post/overspanning/
Twitter
Instagram
LinkedIn
Arend Nijenhuis © 2018 | www.arendnijenhuis.nl

Log in or Sign Up