Social Running

Houd jij van hardlopen en zou je het leuk vinden om ook met anderen te trainen of misschien met een groepje naar leuke evenementen en wedstrijden te gaan? Dan is Social Running iets voor jou!

Social running is samen hardlopen met een sportief, gezellig en vrijblijvend karakter. Ook zitten er geen kosten aan verbonden.

Hoe gaat het in zijn werk?
We hebben een groepsapp waar momenteel circa 20 hardlopers in zitten. Iedereen heeft zijn eigen niveau en zijn eigen wensen. Momenteel is er bijvoorbeeld elke maandagavond om 19.30 uur een RUN. Maar er kunnen op meerdere momenten in de week RUN’s bijkomen.

Een Social Running Coach (vrijwilliger) kiest een leuke route en trainingsvorm. Iedereen kan meetrainen als je redelijk kan aansluiten bij het niveau van die training. De training duurt ongeveer een uur en het niveau kunnen we in de groepsapp bespreken. Als het niveau te hoog of te laag is kan je in de groepsapp navragen wie er bij jouw niveau aansluit.

Iedereen kan dus gratis en vrijblijvend deel nemen aan de groepsapp en trainingen.

Ook blijf je op de hoogte van leuke hardloopwedstrijden, trailruns, hardloopweetjes of andere interesante loopjes. In de app kan je dan zelf aangeven of je het leuk vind om mee te gaan. Je hoeft niet actief deel te nemen en kan ook aankijken wat er allemaal langs komt.

In de week kunnen er op meerdere momenten Run’s worden georganiseerd. Door een Social Running Coach maar ook gewoon door groepsleden zelf. Zet dus lekker in de groepapp als je even een loopmaatje zoekt.

Soms kunnen er trainingen zijn dat er een professionele trainer ingehuurd wordt om specifiek te trainen voor een bepaald doel. Daar zullen wel kosten aan verbonden zijn, maar dat wordt van te voren dan aangegeven.

De Social Running Coach begeleid vrijwillig de training. Als hij/zij niet kan zouden andere deelnemers die avond wel gewoon samen kunnen trainen.

Heb je interesse, vragen of wil je wel deelnemen aan de groepsapp? Stuur dan even een berichtje naar 06 – 34 85 62 21 en we voegen je toe.

Facebook
Facebook
Google+
https://arendnijenhuis.nl/blog-post/social-running/
Twitter
Instagram
LinkedIn
Arend Nijenhuis © 2018 | www.arendnijenhuis.nl

Log in or Sign Up