Vitaliteitscoaching

Vitaliteitscoaching is begeleiding die erop is gericht om op een positieve en actieve manier jouw gezondheidsdoelen te realiseren. Deze coaching is met gericht op gebieden zoals fitheid bevorderen, overgewicht verminderen, afvallen en conditieverbetering! Ook kan de coaching worden toegespitst op sportspecifieke doelen zoals effectiever trainen, sneller kunnen hardlopen of goed ademhalen tijdens sport.

Door een intake en Vitaliteitstest kijken we wat jouw huidige situatie, doel en motivatie is. Samen maken we dan een plan met op het gebied van beweging, voeding en mindset.

Persoonlijk plan
Ieder plan wordt persoonlijk opgesteld. Waar de ene persoon 5 kg wil afvallen en wil meetrainen in de groepslessen, wil iemand ander misschien zijn conditie verbeteren en individueel sporten.

Samenwerking
De kracht van de Vitaliteitscoaching ligt ook in samenwerking. Daar waar onze kennis en kunde stopt zoeken naar de beste gespecialiseerde begeleiding in de regio. Denk daarbij aan diëtisten, orthomoleculair therapeuten, gespecialiseerde coaches e.d.

Kosten & Vergoeding
De kosten van het traject zijn helemaal afhankelijk van de duur en intensiteit van het traject! Neem hiervoor dus contact op.

Zorg en Zekerheid heeft een vergoeding beschikbaar staan vanuit het traject ‘Afvallen bij Overgewicht’ wat kan oplopen tot 175 euro per jaar. Ook zijn er soms vergoedingen vanuit een werkgever beschikbaar.

Geen therapie
Deze coaching is geen (fysio)therapie! De vitaliteitscoaching is een proces van persoonlijke ontwikkeling gericht op bestaande patronen met als doel om vitaler te kunnen functioneren in het dagelijk leven, werk of sport . Indien er qua hulpvraag sprake is van ziekte, pijnklachten of beperkingen in houdings- en bewegingsapparaat waarvoor u herstel wilt zult u contact op moeten nemen met de uw huisarts of eventueel bij mij langskomen in Wassenaar of Voorschoten.

Zou jij coaching willen? Neem contact met mij op en we overleggen wat er allemaal mogelijk is.

Nijenhuis Vitaliteitstraining

Facebook
Facebook
Google+
https://arendnijenhuis.nl/blog-post/vitaliteitscoaching/
Twitter
Instagram
LinkedIn
Arend Nijenhuis © 2018 | www.arendnijenhuis.nl

Log in or Sign Up