Mindfulrunning

Bewegen is gezond!

Dat sporten gezond is voor je lijf, dat is inmiddels wel bekend voor de meeste mensen. Maar wist je dat sporten ook heel goed is voor je mentale gezondheid. Het vermindert stress, angst en/of depressieve gevoelens.

Als je in beweging komt, komen er allerlei stoffen vrij in je lichaam. Een daarvan is dopamine, deze wordt ook wel het geluksstofje of gelukshormoon genoemd. Daarnaast verbetert sporten je humeur, je krijgt meer energie, het zorgt ervoor dat je beter slaapt en het geeft je meer zelfvertrouwen. Dus genoeg redenen om in beweging te komen!

Persoonlijke begeleiding of cursus

Wanneer jij ook meer energie, rust en geluksstofjes wil kan ik samen met je gaan trainen. Ik maak een passende training voor je. Dus bewegen op jouw tempo, gericht op jouw doel met ook leuke uitdagende oefeningen erin. Ook kunnen we samen met Arend kijken wat het beste aansluit op jouw situatie, klachten en wensen.

De trainingen duren standaard 45 minuten maar kunnen qua duur en inhoud worden aangepast. Ook kan je een 5-weekse cursus volgen. Dan krijg je allerlei tips over ademhaling, ontspanning, mindset en gaan we natuurlijk ook lekker buiten trainen.

Even voorstellen!

Ik ben Claudia. Getrouwd, moeder van 4 kinderen, enthousiast en houd van een uitdaging.

Ik vind het heerlijk om hard te lopen door de duinen of over strand. Maar ook wandelen en mountainbiken doe ik graag.

Zelf heeft het hardlopen en buiten zijn mij veel rust gegeven in stressvolle perioden. Maar ik begrijp ook heel goed dat de eerste stap meestal het lastigste is. Een aantal jaar geleden begon ik ook bij ‘nul’ en een tijdje geleden heb ik een marathon gelopen. Daarom zou ik je graag willen helpen om op jouw manier fitter te worden en is personal training ideaal om mee te beginnen.

Zoek jij iemand die op een positieve, actieve, geduldige en uitdagende manier je gaat helpen om fitter te worden.

Dan hoor ik graag van je. Mail dan vrijblijvend naar  claudiavandenoever@hotmail.com of klik even op onderstaande knop.

Hopelijk tot binnenkort! Groeten Claudia

 

Ik wil graag contact