Skip to main content

Een superleuke en sportieve uitdaging voor het nieuwe jaar!

Het nieuwe jaar komt er bijna aan en dan zijn veel mensen weer opzoek naar leuke sportieve uitdagingen. Maar helaas kunnen we door de Corona nog geen evenementen organiseren of naar wedstrijden gaan. Maar daar komt binnenkort een leuke oplossing voor en daarvoor hebben we elkaar nodig!

Dus houd je van hardlopen en ben je opzoek naar een uitdaging? Doe dan mee met de

Nijenhuis Running Challenge ’21

Wat is dat precies?

Deze uitdaging bestaat uit 21 geheel nieuwe Strava-segmenten in Katwijk die vanaf 1-1-2021 beschikbaar zijn.

Je loopt in januari ’21  al deze segmenten minimaal 1x om jouw basistijd neer te zetten. Vanaf 1 februari ’21 heb je een maand de tijd om je basistijd om te zetten naar een snel persoonlijk record. Natuurlijk mag je meerdere keren je record verbreken!

Bijhouden

Iedereen ontvangt persoonlijk een A4-poster met stickers om je tijden en PR’s te notuleren en af te vinken.

Samen

Alle deelnemers komen in een groepsapp waar je elkaar kan motiveren, uitdagen of onderling kan afspreken. Ook zal ik vanuit mij kennis als fysiotherapeut regelmatig hardlooptips delen of vragen beantwoorden over hartslag, ademhaling, training e.d.

Het gaat om je eigen prestatie

Het gaat dus niet om de snelste van de groep maar om je eigen prestatie en elkaar motiveren. Ervaring of snelheid maakt dus niet uit. Het is geen onderlinge wedstrijd.

En… Kans op een prijs 🙂

Onder de deelnemers die eind februari alle 21 stickers hebben kunnen plakken worden een aantal leuke cadeaus verloot.

Doe jij mee?

De kosten zijn 21 euro. Je hebt naast je hardloopoutfit enkel een sporthorloge met GPS nodig en de gratis app Strava. Als je er niet bekend mee bent kan je altijd even hulp vragen aan de organisatie.

Aanmelden kan via een mail naar info@arendnijenhuis.nl of Whats-app naar 06 – 34 85 62 21

Over Arend Nijenhuis

Arend Nijenhuis is fysiotherapeut MSc. en geeft naast zijn behandelingen al jaren diverse buitensporttrainingen. Dat gaat van personal training tot aan het hardloopcursussen. Een persoonlijke en tevens professionele aanpak staan altijd centraal.

Aanmelden Nijenhuis Running Challenge '21