Overgewicht

Circa 50% van de Nederlanders heeft overgewicht. De ene een beetje, de andere fors. De hele dag het overgewicht met je meedragen is zwaar voor je gewrichten, bloedvaten en organen. Vaak ben je dan ook moe aan het einde van de dag. Het overgewicht heeft ook een sterke relatie met gezondheidsklachten zoals hartfalen, problemen aan je bloedvaten, lever en een vergrote kans op het krijgen van kanker.

Bij overgewicht spelen vele factoren een rol. Aanleg of een ziekte kunnen aan het overgewicht te grondslag liggen. In veel gevallen zijn de keuzes die we maken ten aanzien van voeding en beweging sterk van invloed.

Vanuit Nijenhuis Vitaliteitstraining hebben we een traject wat zich richt op afvallen bij overgewicht. Het is geen dieet en we werken niet met afslankproducten.

Wat we doen is de kennis vergroten over voeding en beweging, je coachen in hoe je nu in het leven staat, wat daar de gevolgen van zijn en waar je naar toe zou willen werken. We helpen je met een nieuwe leefstijl op het gebied van de voeding en beweging.

Heb jij last van overgewicht en wil je echt je leefstijl gaan veranderen? Neem dan contact op!

Arend Nijenhuis © 2018 | www.arendnijenhuis.nl

Log in or Sign Up