Pijn- en burn out revalidatie

De kracht van samenwerking!

Bij complexere klachten zoals aanhoudende pijnklachten of een burn out zal het herstel geoptimaliseerd kunnen worden door een behandeltraject te doorlopen waarin meerdere gezondheidspijlers centraal staan en er ook een intensieve samenwerking is met andere hulpverleners!

In deze behandeling staan het 10 domeinenmodel en samenwerking met andere professionals centraal. Dat wil zeggen dat er een brede analyse en aanpak is van de klacht.

Het 10 domeinenmodel

In het 10 domeinenmodel wordt d.m.v. de intake, onderzoek en specifieke vragenlijsten een profiel gemaakt. Per domein kunnen er ‘geen’, ‘lichte’, ‘matige’ of ‘zware’ herstelbelemmerende factoren zijn. Afhankelijk van de complexiteit wordt het domein wel of niet uitbesteed aan een andere specialist. Zie daarvoor ook de pagina over samenwerking.

Behandelaar & Case manager

In de revalidatietrajecten neem ik de rol op mij als behandelaar en Case manager. Dat betekend dat er gedurende het traject, naast de behandelingen, ook nauw contact is met andere professionals zoals de huisarts, praktijkondersteuner huisarts, psycholoog, haptotherapeut, diëtist e.d. Een eenduidige visie vergroot namelijk sterk de kans op een mooi resultaat! Vanzelfsprekend gaat dit altijd in overleg met de cliënt.

Deze trajecten worden helemaal op maat gemaakt en zijn op basis van contractvrije psychosomatische fysiotherapie. Alles over de tarieven en vergoedingen kunt u bij ‘tarieven’ terugvinden.

Wilt u overleggen over uw situatie? Neem dan vrijblijvend even contact met mij op.

Arend Nijenhuis © 2018 | www.arendnijenhuis.nl

Log in or Sign Up