Je topfit voelen

Buitengewoon fit

In de sporttrainingen en de fittrajecten gaan we voor buitengewoon fit. Dat wil zeggen

  1. De trainingen zijn altijd buiten. In de duinen, op het strand of op een sportveld.
  2. De trainingen zijn voor de gewone burger, je hoeft geen topsporter te zijn.
  3. Het doel is dat jij je lichamelijk en mentaal weer fit voelt.

Trainen op je eigen niveau

Wil je de vrijheid hebben om in de training meer of minder te kunnen doen maar wel lekker bezig zijn? Dan zit je hier goed. De trainingen kun je namelijk qua intensiteit aanpassen op jouw wensen. En natuurlijk zorg ik ervoor dat het voor iedereen wel uitdagend blijft!

Direct naar contact

Vitaliteitstrainingen

De vitaliteitstrainingen zijn sportlessen en vinden meestal plaats in de duinen en op het strand. Ook worden ze gecombineerd met bootcamplessen op een trainingsveld. Vanwege de Coronamaatregelen trainen we momenteel op de Goeri.

Intervaltraining

De les is een combinatie van conditietraining en verschillende krachtsoefeningen. Dit heet intervaltraining. Tussendoor pakken we rust en krijg je ook adviezen over ademhaling, herstel en voeding. Als jij enkele minuten aaneengesloten kan joggen op je eigen tempo, is dat al voldoende om de route door de duinen en over strand te kunnen meedoen.

Gratis proefles

Wil je weten of dit iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact op en train binnenkort een keertje gratis mee. We trainen elke dinsdag- en vrijdagochtend.

Goed kunnen hardlopen

Loop jij al regelmatig hard en wil jij beter, verder of sneller kunnen hardlopen?
Of sta je nog aan het begin en wil je leren om goed en blessurevrij te kunnen opbouwen?

Dan kan ik je daar goed bij helpen.

Persoonlijke analyse

We maken dan een afspraak maken voor een persoonlijke analyse. Daarin analyseren en bespreken we je hardlooptechniek, hartslag, hartslagzones, ademhaling en eventueel trainingsschema.

Samen hardlopen

Ook is er een gratis Social Running-appgroep. Op die manier kan je altijd vrijblijvend contact hebben met andere hardlopers in Katwijk / Rijnsburg en op de hoogte blijven van leuke evenementen.

Ik wil graag contact