Topfit op je werk

Werkstress

Werkstress komt veelvuldig voor. Soms zijn er teveel taken, is er haast bij, zit het tegen of zijn de werkomstandigheden niet goed. Het kan ook zijn dat je de lat graag hoog legt, moeite heb om je grenzen aan te geven of dat je ze wel aangeeft maar dat er niet naar geluisterd wordt. Al deze factoren samen bepalen de mate van stress. Door op het juiste moment hulp in te schakelen kun je voorkomen dat werkstress overgaat in een overspanning of zelfs burn-out.

Vitaal@Work

Door een intakegesprek, vragenlijsten en onderzoek van je hartslag, bloeddruk, ademhaling en zenuwstelsel kan ik meten of er sprake is van teveel stress. Dit kan plaatsvinden bij mij in de praktijk of bij jou op je werk.

Op basis van deze analyse kunnen we een plan van aanpak maken. Daardoor kunnen we zorgen dat jij fysiek en mentaal weer topfit gaat voelen en vol energie en met plezier kan werken.

Werkgever

Bedrijven zijn ook verplicht om te zorgen voor goede en gezonde werkomstandigheden. Trajecten die erop gericht zijn om de gezondheid van het personeel te bevorderen worden vaak grotendeels vergoed door de werkgever. Neem contact op voor verdere informatie en een vrijblijvende offerte.

Ik wil graag meer informatie