Skip to main content

Topfit tijdens de Feestdagen!

De feestdagen 2020 komen er weer aan! Nu in de Coronatijd natuurlijk een andere setting dan we normaal zouden doen. Maar waarschijnlijk toch wel de tijd van eten, drinken, kletsen, veel binnen zijn en op 2 januari weer proberen om alle schade te herstellen…

Wil jij ook 10 leuke, inspirerende en praktische tips om de feestdagen topfit door te komen?

Dan kan deze webinar echt iets voor jou!

Op donderdagavond 17 december houden Eline Rondaij (orthomoleculair adviseur en coach) en Arend Nijenhuis (fysiotherapeut en trainer) een webinar die 100% gericht is op de komende feestdagen.

Informatie

  • Start: 17 december 19:45 uur (1e ronde)
  • Start: 17 december 20:45 uur (2e ronde)
  • Duur: 50-60 minuten
  • Kosten: Gratis

Inschrijven

Per webinar kunnen we 25 klanten een plek aanbieden, dus wees er op tijd bij als je mee wilt doen. inschrijven kan via onderstaande knop.

Hopelijk tot binnenkort!

En als je vragen hebt kan je mailen naar info@arendnijenhuis.nl

Arend en Eline

Over Eline Rondaij

Hoi, ik ben Eline Rondaij en als orthomoleculair therapeut help ik jou door middel van voeding-, suppletie- en leefstijladvies bij het verhelpen van je klachten of het bereiken van je doelen. Hierbij maak ik onder andere gebruik van bloedtesten. De uitslag van een bloedtest kan ons namelijk veel informatie geven en geeft mij de kans om het advies helemaal persoonlijk op jou af te stemmen. Zo kunnen we nog doelgerichter te werk gaan.

Over Arend Nijenhuis

Hoi, ik ben Arend Nijenhuis. Ik werk als gespecialiseerd fysiotherapeut en richt mij 100% op klanten met aanhoudende stress en pijnklachten. Ik heb daarvoor het 10 domeinenmodel ontworpen om meer relaties te kunnen leggen en behandelen tussen bijvoorbeeld ademhaling, stress, slaap, voeding, beweging en je lichaam. Op die manier wil ik jou ook graag helpen als je niet lekker in je vel zit.