Skip to main content

Waar ik voor sta

In de roos

Mijn doel in dat mijn behandeling voor jou ‘in de roos’ is.

Dat wil zeggen dat door wat we doen, jouw klachten afnemen, het herstel een duidelijke positieve lijn heeft en jij grip krijgt op je klachten.

Niet alleen bij eenvoudige klachten, maar juist ook bij complexere klachten.      Juist wanneer een klacht lang duurt, niet weg gaat of veel impact heeft zet ik mij graag in.

Visie

Jouw gezondheid is niet op te splitsen in lichamelijk en geestelijk. Allerlei systemen in je lichaam hebben de hele dag continue invloed op elkaar. Denk daarbij aan hersenfunctie’s, spierstelsel, spijsvertering, het ademhalingssysteem, herstelsysteem en het slaapritme.  95% daarvan ben je niet bewust, maar gaat dag en nacht door.

Als het ene systeem een veranderding doormaakt, zullen de andere systemen erop reageren. Wanneer alle systemen goed met elkaar samenwerken  in het zelfherstellend vermogen optimaal en de gezondheid op z’n sterkst. Dit noem je Physis.

Je systeem kent ook buffers, dus wanneer er een systeem is wat een probleem kent zullend de andere systemen het kunnen opvangen zonder ontregeld te raken. Maar als de situatie te lang duurt of er zijn meerdere systemen die uit balans raken, dan kunnen er aanhoudende klachten gaan ontstaan.

Bij een klacht is er dus nooit 1 systeem ontregeld.

Missie

Ik wil met korte en krachtige trajecten bij elke client kleine en grote succesen kunnen behalen voor zijn of haar gezondheid.

 

Mijn kernwaarden

 

Kwaliteit & Richtlijnen

  • BIG registratie aanweizg
  • Dossiervoering is volledig via KNGF richtlijn dossiervoering o.b.v. de WGBO (wet op geneeskundige behandelovereenkomst)
  • Opgenomen in kwaliteitsregister beroepsgroep