Skip to main content

Tarieven en vergoedingen

Info

Contractvrij

De fysiotherapie die ik lever is contractvrij. Daardoor kan ik ruime intake- en behandeltijden hanteren, de nieuwste behandeltechnieken uitvoeren en zijn er geen onnodige beperkingen in de kwaliteit en kwantiteit van de zorg die ik wil leveren. De zitting wordt betaald middels een pintransactie. De nota ontvangt u per e-mail en kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar.

Vergoeding fysiotherapie

Ook voor contractvrije fysiotherapie is er vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering. De vergoeding is per verzekeraar en pakket anders. Dit hangt ook af of u een natura- of restitutiepolis heeft.

Belastingaftrekbaar

De kosten die je niet vergoed krijgt kan je mogelijk opgeven bij de belastingaangifte. Zie ook ‘zorgkosten’ op de website van de belastingsdienst.

All-in-behandeling

De behandeltarieven zijn all-in, dat wil zeggen: inclusief e-books, klachteducatie, opdrachten en overlegmomenten zoals bellen, mailen of Whats-appen. Ook kan je boeken, trainingselastieken of hartcoherentiemeetapparatuur lenen om thuis de behandeling voort te zetten.

Bijdrage werkgever

Zijn de gezondheidsklachten gerelateerd aan het werk? Tegenwoordig betaald de werkgever ook vaak een bedrag mee om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk weer fit bent. Indien nodig stel ik een vrijblijvende offerte op voor je werkgever.

Tijdig afzeggen

Een afspraak kan je tot 24 uur van te voren kosteloos afzeggen en/of verzetten. Daarna zal een niet nagekomen afspraak in rekening worden gebracht. Op alle behandelingen en trainingen zijn de algemene- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Deze kan je onderaan de site downloaden.

Meestal is er binnen 5 behandelingen
een duidelijk resultaat!

Neem bij vragen gerust vrijblijvend contact op.

Therapie

Deze tarieven gelden per 1-5-20202

Telefonisch overleg

Gratis

Voor vragen, kennismaking of overleg.

Een goede start

€ 92,50

Een goede start van je behandeltraject is belangrijk. Daarom reserveer ik een uur de tijd voor je! Deze afspraak bestaat uit een intake/onderzoek + een korte behandeling. Je krijgt vanuit je aanvullende verzekering fysiotherapie dan ook een dubbele vergoeding.

Korte behandeling fysiotherapie

€ 29,50

Deze behandeling kan worden ingezet voor 15 minuten beeldbellen, evalueren en/of begeleid sporten.

Psychosomatische fysiotherapie kort

€ 49,50

Gespecialiseerde behandeling incl. educatieve materialen zoals e-books, voedingssuppletieadvies en mogelijkheid tot online contact. Duur 30 minuten.

Psychosomatische fysiotherapie standaard

€ 69,95

Gespecialiseerde behandeling incl. educatieve materialen zoals e-books, voedingssuppletieadvies en mogelijkheid tot online contact. Duur 45 min.

Verslag letselschadeverzekering

€ 85,50

Een uitgebreid fysiotherapeutisch verslag. Wordt alleen gemaakt met schriftelijke toestemming van de cliënt. Dit bedrag is inclusief eventueel telefonisch overleg en inclusief BTW.

Sportartikelen

Trainingselastiek pro

€ 18,75

Mooi, sterk trainingselastiek bedekt met nylonstof tegen slijtage. Diverse weerstanden.

Luxe bokshandschoenen

€ 39,90*

*Na volgen intro-cursus krijg je € 7,50 korting.
Handschoen van PU Flex materiaal, perfect afgewerkt en een geweldige uitstraling! Een dikke foamlaag zorgt voor een uiterst prettig draagcomfort en goede bescherming van de handen tijdens het stoten. Beschikbaar in verschillende kleuren.

Luxe bokshandschoenen huren

€ 16,50

Wil je wel boksen maar zelf op dit moment geen bokshandschoenen aanschaffen? Dan is misschien huren voor jou interessant. Je kan de bokschoenen 12 weken gebruiken en zelf ook mee naar huis nemen.

Luxe bokspads

€ 34,95

Luxe bokspads met steun voor de pols (set van 2 stuks)

Bandage voor boksen (2,5 m)

€ 6,50

De bandage (zwart) geeft steun aan je pols om de impact van het boksen beter op te vangen.

Binnenhandschoenen

€ 3,50

De binnenhandschoen is wasbaar en gebruik je i.v.m. hygiëne.

Spray

€ 15,90

Deze spray doodt de bacteriën en haalt de zweetlucht uit je bokshandschoenen.

Sport

Inschrijfgeld

€ 15

Je inschrijving wordt administratief geregeld en je kan aan de slag.

Proefles Vitaliteitstraining

Gratis

Wil je een keertje meetrainen met de Vitaliteitstrainingen in de duinen of op een veld (circuittraining). Stuur dan een berichtje en train gratis mee.

Proefles Boksen

Gratis

Als je de introductieles hebt gevolgd en de 8 technieken hebt geleerd kan je een keer gratis is de groepstraining meedoen. Dan kan je bepalen hoe je de groepsles vindt en welke strippenkaart je zou willen. I.v.m. het voorkomen van blessures volgt iedereen eerst de introductieles (1,5 uur) en kan je dus niet direct in de groepstraining meedoen.

Introductieles boksen

€ 19,50

In deze les leer je de 8 basistechnieken van het boksen zodat je daarna lekker mee kan trainen in de groepsles.

Strippenkaart 6 lessen

€ 72,50

6 lessen buiten sporten (vitaliteitstraining en boksen).

Strippenkaart 12 lessen

€ 120

12 lessen buiten sporten (vitaliteitstraining en boksen).

Strippenkaart 24 lessen

€ 215

24 lessen buiten sporten (vitaliteitstraining en boksen).