Skip to main content

Tarieven en vergoedingen

Info

Contractvrij

De fysiotherapie die ik lever is contractvrij. Daardoor kan ik ruime intake- en behandeltijden hanteren, de nieuwste behandeltechnieken uitvoeren en zijn er geen onnodige beperkingen in de kwaliteit en kwantiteit van de zorg die ik wil leveren. De zitting wordt betaald middels een pintransactie. De nota ontvangt u per e-mail en kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar.

Vergoeding fysiotherapie

Ook voor contractvrije fysiotherapie is er een gedeeltelijke vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering. De vergoeding is per verzekeraar en pakket anders. Dit hangt ook af of u een natura- of restitutiepolis heeft.

Verwijzing

Voor een ruimere vergoeding van de intake uit de aanvullende verzekering is, zover bekend, Zorg en Zekerheid de enigste verzekering die een verwijzing van een arts vraagt. De verwijsdatum moet dan voor de intakedatum liggen.

Belastingaftrekbaar

De kosten die je niet vergoed krijgt kan je mogelijk opgeven bij de belastingaangifte. Zie ook ‘zorgkosten’ op de website van de belastingsdienst.

All-in-behandeling

De behandeltarieven zijn all-in, dat wil zeggen: inclusief e-books, educatie, opdrachten en overlegmomenten zoals bellen, mailen of Whats-appen. Ook kan je boeken, trainingselastieken e.d. lenen om thuis de behandeling ook voort te zetten.

Bijdrage werkgever

Zijn de gezondheidsklachten gerelateerd aan het werk? Tegenwoordig betaald de werkgever ook vaak een bedrag mee om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk weer fit bent. Indien nodig stel ik een vrijblijvende offerte op voor je werkgever.

Tijdig afzeggen

Een afspraak kan je tot 24 uur van te voren kosteloos afzeggen en/of verzetten. Daarna zal een niet nagekomen afspraak in rekening worden gebracht. Op alle behandelingen en trainingen zijn de algemene- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Deze kan je onderaan de site downloaden.

Meestal is er binnen 5 behandelingen
een duidelijk resultaat!

Neem bij vragen gerust vrijblijvend contact op.

Therapie

Tarieven per 1-1-2024

Telefonisch overleg

Gratis

Voor vragen, kennismaking of overleg.

Een goede start

€ 98,50

Een goede start van je behandeltraject is belangrijk. Daarom reserveer ik een uur de tijd voor je! Deze afspraak bestaat uit een intake/onderzoek + een korte behandeling.

Een verkorte intake

€ 83,50

Soms plan ik een intake op 45 minuten, bijvoorbeeld bij een spoedafspraak. Deze afspraak bestaat ook uit een intake/onderzoek + een korte behandeling.

Psychosomatische fysiotherapie

€ 52,50

Gespecialiseerde behandeling van 30 minuten incl. educatieve materialen zoals e-books, voedingssupplementenadvies en mogelijkheid tot online contact buiten de behandeling om.

Psychosomatische fysiotherapie

€ 74,50

Gespecialiseerde behandeling van 45 minuten incl. educatieve materialen zoals e-books, podcasts, voedingssupplementenadvies en mogelijkheid tot online contact buiten de behandelingen om.

Verslag letselschadeverzekering

€ 85,50

Een fysiotherapeutisch verslag. Wordt alleen gemaakt met schriftelijke toestemming van de cliënt. Bedrag is exclusief BTW.

Online analyse voedingssupplementen

€ 39,50

Je ontvangt een uitgebreide vragenlijst van waaruit ik een analyse kan maken en advies kan geven over eventuele voedingssupplementen. Wanneer ik ook de voedingssupplementen voor je kan bestellen voor je gedurende de tijd van minimaal 6 maanden gebruik, vervallen deze kosten.

Sportartikelen

 

Trainingselastiek pro

€ 18,75

Mooi, sterk trainingselastiek bedekt met nylonstof tegen slijtage. Diverse weerstanden.

Luxe bokshandschoenen

€ 39,90

Handschoen van PU Flex materiaal, perfect afgewerkt en een geweldige uitstraling! Een dikke foamlaag zorgt voor een uiterst prettig draagcomfort en goede bescherming van de handen tijdens het stoten. Beschikbaar in verschillende kleuren.

Luxe bokspads

€ 34,95

Luxe bokspads met steun voor de pols (set van 2 stuks)

Bandage voor boksen (2,5 m)

€ 6,50

De bandage (zwart) geeft steun aan je pols om de impact van het boksen beter op te vangen.

Sporten

 

Inschrijfgeld

€ 15

Je hele inschrijving en toegang tot het rooster wordt geregeld en je kan aan de slag. Dit is eenmalig voor alle nieuwe sportklanten.

Proefles

Gratis

Wil je een keertje gezellig meetrainen?. Stuur dan een berichtje en train kosteloos en vrijblijvend mee. Voor het boksen moet je wel eerst een introductieles Boxercise volgen om de 8 technieken aan te leren.

Strippenkaart 6 lessen

€ 72,50

6 sportlessen (geldig voor alle soorten lessen)

Strippenkaart 12 lessen

€ 120

12 sportlessen (geldig voor alle soorten lessen)

Strippenkaart 24 lessen

€ 215

24 sportlessen (geldig voor alle soorten lessen)

Personal training

€ 39,50

45 minuten personal training (Boxercise, FitRunning of Circuittraining) met een sporttrainer.