Skip to main content

Wil jij leren hoe je ademhaling werkt?

Lees dan verder, want dan is deze cursus interessant voor jou!

Voor wie

De avond is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen klachten te hebben. Als je geïnteresseerd bent in het thema ‘Ademhaling’ ben je van harte welkom. Vanzelfsprekend is dit een interessante avond voor als je last hebt van ademhalingsklachten zoals benauwdheid, hyperventilatie of duizeligheid.

Wat

Deze cursus bestaat uit een informatieve avond die geheel is opgebouwd rond het thema ‘Ademhaling’. Gedurende 1,5 uur krijg je uitleg over hoe de ademhaling werkt, waardoor ademhaling veranderd wordt en hoe jij zelf je ademhaling kunt beïnvloeden.

Je krijgt antwoord op vragen zoals:

  • Wat is hyperventilatie?
  • Hoe komt het dat ik regelmatig duizelig ben?
  • Ik ben vaak kortademig, wat kan ik daaraan doen?
  • Hoe kan ik beter ademhalen tijdens sporten?

Waar & Wanneer

Zodra het kan en mag zal er weer een datum ingepland worden. De locatie zal afhangen van het aantal deelnemers en het aanhouden van voldoende ruimte.

Wil jij bij deze avond zijn?

Vul dan het registratieformulier in en ik laat je weten wanneer er weer een cursusavond start!

Over Arend Nijenhuis

Arend Nijenhuis is fysiotherapeut MSc. gespecialiseerd in de psychosomatiek. Sinds 2002 werkt hij als fysiotherapeut en is in 2013 gestart met zijn eigen onderneming. Vanuit zijn ervaring en kennis heeft hij het 10 domeinenmodel ontworpen om pijn, stress en vermoeidheidsklachten beter te kunnen analyseren en behandelen.

Contact