Skip to main content

FitBoksen!

Boksen voor jongeren van 10 t/m 13 jaar met extra aandacht voor Fitheid.

Sportief boksen voor jongeren met elke les een leuk FitThema!

Boksen met FitThema’s… wat is dat nou weer? Goede vraag hoor! Denk maar eens aan alles wat Rico Verhoeven doet om een topfitte kampioen te kunnen zijn: gezond eten, conditietraining, krachttraining, en nog veel meer.

Wij gaan dus lekker boksen en je leert ook iets over bijvoorbeeld:

  • Conditie
  • Spierkracht
  • Ademhaling
  • Positieve en sterke gedachten
  • Focussen
  • Voeding

Kom je ook een keertje meetrainen?

Ben jij 10, 11, 12 of 13 jaar en zou je het leuk vinden om sportief te boksen? Kom dan gezellig een keertje meetrainen met ons. Hieronder vind je alle praktische informatie op een rijtje.

De proefles

Praktische informatie

Data:

Woensdagmiddag van 14.00 -15.00 uur (wanneer er sportles is).

Kosten

Geen, de proefles is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Locatie

De cursus vind plaats in de gymzaal van de Willem van Veenschool (Huetingstraat 17, Katwijk).

Aanmelding

Als je mee wilt doen kan je het aanmeldformulier op deze pagina invullen.

FitBokslessen

Praktische informatie

Data

Elke woensdagmiddag om 14.00 – 15.00 uur. Bij voldoende animo komt er een lesuur bij. In schoolvakanties is er een aangepast rooster of geen les.

Prijzen

De kosten zijn 89,50 euro voor een strippenkaart van 10 lessen. De prijs is inclusief het gebruik van bokshandschoenen. De strippenkaart is 15 lesweken geldig*. Voor de betaling zal er een betaalverzoek gestuurd worden naar de ouder(s) / verzorger(s).

Groepsgrootte

We richten ons op 8 – 14 deelnemers.

Vergoeding Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugd Sportfonds stelt per kind (wanneer die vanwege een financiële situatie niet mee zou kunnen doen) een vergoeding beschikbaar voor de introductielessen + 30 sportlessen (1 jaar).

Als je een aanvraag wilt doen kan je contact opnemen met Joost Hogerwerf (sport@welzijnskwartier.nl). Bij onduidelijkheden mag u altijd even mailen naar info@arendnijenhuis.nl.

Locatie

De cursus vind plaats in de gymzaal van de Willem van Veenschool (Huetingstraat 17, Katwijk).

Inschrijving

Na de introductielessen nemen we contact met je op en kunnen we met het FitBoksen! gaan beginnen.

*Bij het FitBoksen! staat elke week een thema centraal. Maar je kan bij elke les beginnen want de cyclus van onderwerpen herhaalt zich. De tips en oefeningen zullen steeds variëren als een thema herhaald wordt. De lessen vallen binnen een vaste periode van 15 lesweken.

Wil jij je eigen bokshandschoenen?

In de lesprijs zit ook het gebruik van de bokshandschoenen inbegrepen. Wil jij voor de hygiëne of omdat het gewoon heel gaaf is liever je eigen bokshandschoenen? Dan kan je korting krijgen op de handschoenen die we in de les gebruiken.

Deze bokshandschoenen zijn van het merk Leo. Als je ze zelf bestelt kosten ze nieuw incl. verzendkosten 45,90 euro. Vanuit FitBoksen krijg je korting en kosten ze 34,90 euro. Je kan kiezen uit verschillende maten en kleuren zoals wit, zwart, blauw en roze.

Mocht je dit willen, stuur dan even een mailtje naar info@arendnijenhuis.nl en laten we je weten wat we hebben liggen of voor je kunnen bestellen.

Ik wil graag een proefles meedoen!

Vul dan het aanmeldformulier in en we nemen contact met je ouder op.

Na de proefles hopen we natuurlijk dat je lekker wil meetrainen met het FitBoksen! Dat overleggen we dan na de proefles.

Voor vragen kunnen ouders altijd mailen naar info@arendnijenhuis.nl.

De trainster

Hoi, ik ben Andrea en ik geef aan jullie de FitBokslessen! Hier stel ik me even voor.

Ik ben bijna 43 jaar, ben getrouwd, heb 3 kinderen en een hond en ik woon in Katwijk.

Een paar dagen in de week ben ik werkzaam in het speciaal onderwijs als onderwijsbegeleider. In mijn vrije tijd houd ik ervan om lekker te wandelen, te lezen en ik zit ook nog op voetbal. Voordat ik in het onderwijs ben gaan werken werkte ik in de kraamzorg en daarvoor 15 jaar als politieagente.

Bij de politie ben ik in aanraking gekomen met (kick)boksen. Ik kon daar mijn energie in kwijt en vond de afwisseling tussen boksen en oefeningen erg leuk. Met het boksen werk je met je hoofd en je lichaam, dat sprak mij aan. Ik kreeg er meer conditie en zelfvertrouwen van en voelde me veel “sterker”. Helaas moest ik in die tijd afhaken met een blessure.

Toen ben ik begonnen met Boxerciselessen en daar heb ik ook de opleiding in gedaan. Het is altijd heerlijk om na een boksles moe en voldaan weer naar huis te gaan 🙂

Ik heb zin om jullie te ontmoeten en les te geven. Hopelijk tot snel!

Groetjes, Andrea