Skip to main content

Kortingsactie Vitakruid tot wel 23%!

Voor het gebruik en verzorgen van voedingssupplementen staan kwaliteit, service en betaalbaarheid centraal.

Kwaliteit

Hierbij gaat het om vragen zoals welke stoffen er in de suppletie aanwezig zijn, zijn dit actieve of inactieve vormen, zijn er synergiën aan toegevoegd, wat is de sterkte en hoeveel glans- en vulstoffen zijn er aan toegevoegd.

Service

Bij service gaat het om de levering vanuit Vitakruid en de levering vanuit mijn praktijk naar de klant. Hierin spelen een snelle levering, bereikbaarheid en klantenservice een belangrijke rol. Ook kan je gebruik maken van gratis basisadvies. Voor uitgebreider advies maken we een afspraak op de praktijk.

Betaalbaarheid

Hierbij is het het doel dat de prijs van de suppletie in verhouding is tot de kwaliteit van het product en de effectiviteit.

 

15 tot 23% korting op alle Vitakruid producten

In mijn praktijk kan ik alle Vitakruid voedingssupplementen voor je bestellen met 15% korting. Je hoeft daarvoor niet onder behandeling te lopen. Iedereen mag er gebruik van maken. De bestelde voedingssupplementen zet ik dan klaar in mijn praktijk in Katwijk. Daardoor zijn er geen verzendkosten.

Groepsbestelling met 20% korting

Om de 6 weken plaats ik een groepsbestelling. Doordat we dan met een grote groep bestellen kunnen we bij Vitakruid de korting verhogen van 15% naar 20%.

Deze bestelling inventariseer ik via een Vitakruid Whats-app verzendlijst. Als je iets nodig hebt kan je het doorgeven via de app en wanneer je niks nodig hebt laat je app langs je heen gaan. Iedereen kan daar kosteloos aan meedoen. Als je dat ook wilt kan je je voor- en achternaam doorgeven aan Arend Nijenhuis (06 34 85 62 21).

Ook dan zijn er geen verzendkosten en kan je je suppletie ophalen bij Running Center in Katwijk.

Korting tot wel 23%!

 

Ik kan voor jou zelfs voedingssupplementen leveren met wel 23% korting op de adviesprijs van Vitakruid.

Hoe werkt dat?

Als bestaande klant (in de verzendlijst) kan je een nieuwe klant uitnodigen om deel te nemen aan de verzendlijst. Denk aan vrienden, vriendinnen, familie, buren e.d. Jij kan dan als bestaande klant jezelf koppelen aan deze nieuwe klant (je ‘bestelbuddy’).

  • Zijn er 50+ bestellingen en heeft jouw buddy ook besteld? Dan ontvang jij 21% korting.
  • Zijn er 75+ bestellingen en heeft jouw buddy ook besteld? Dan ontvang jij 22% korting.
  • Zijn er 100+ bestellingen en heeft jouw buddy ook besteld? Dan ontvang jij 23% korting.

Stel dat je buddy even niks besteld die ronde heb je dus altijd wel de 20% groepskorting!

Krijgt mijn buddy ook korting?

Je buddy krijgt sowieso de 20% groepskorting. Als hij of zij ook iemand uitnodigt (nieuwe bestelbuddy) dan gelden dezelfde afspraken ook voor hem/haar. Door te groeien als groep kunnen we dus makkelijker de 50+, 75+ of 100+ bestellingen redden.

Wil jij ook in de Vitakruid Whats-app verzendlijst?

Neem dan even contact op. Het is geheel gratis en vrijblijvend.

Neem contact