Skip to main content

Wist jij dat ademhaling veel invloed heeft op jouw fitheid?

 

Binnenkort kan je gratis een leuke en leerzame webinar volgen over het thema ademhaling. Zowel over de fysiologie van de ademhaling als over diverse factoren die ademhaling beïnvloeden. Denk dan aan factoren zoals beweging, voeding en stress. En natuurlijk hebben we het ook over wat een goede ademhaling is…

 

10 domeinen

Ik denk en werk vanuit het 10 domeinenmodel. In de webinar zullen we dus ook verschillende crosslinks tegenkomen. Je ademhaling heeft zodoende invloed op je slaap, spijsvertering, humeur, energie, herstel en nog vele andere gebieden.

Op de website www.arendnijenhuis.nl kan je hier ook meer over lezen.

 

Cliënt of professional?

Vanwege de grote belangstelling en diversiteit van aanmeldingen komt er een webinar met toegankelijk taalgebruik (voor cliënten) en een versie voor professionals (fysiotherapeuten, coaches, psychologen e.d.) waarin ik iets verder in ga op de materie.

Datum & Tijd

Professioneel: zaterdag 13 maart 2021  9.30 uur

Cliënten: zaterdag 13 maart 2021  11.00 uur

Gratis webinar

Deze webinar is geheel gratis. Om vaker gratis kennis te kunnen delen zou ik willen vragen of je de link van deze pagina zou willen delen op bijvoorbeeld Linked In of Facebook om zo een breder bereik te kunnen hebben.

Alvast bedankt en hopelijk tot snel, Groetjes Arend

Aanmelden

Klik op onderstaande button voor aanmelding.

Er zal GEEN herhaling beschikbaar zijn, maar de webinar zal wel vaker gegeven worden. Dus (vanwege een beperkt aantal deelnemers) graag alleen inschrijven als je daadwerkelijk aanwezig kan zijn. Als je op de hoogte wilt blijven kan je mailen naar info@arendnijenhuis.nl .

 

Webinar ademhaling CLIENTENWebinar ademhaling PROFESSIONALS

Over Arend Nijenhuis

Arend Nijenhuis is fysiotherapeut MSc. gespecialiseerd in de psychosomatiek. Sinds 2002 werkt hij als fysiotherapeut en is in 2013 gestart met zijn eigen onderneming. Vanuit zijn ervaring en kennis heeft hij het 10 domeinenmodel ontworpen om pijn, stress en vermoeidheidsklachten beter te kunnen analyseren en behandelen.

Gratis overleg