Skip to main content

Gratis webinar: Overspanning

Ervaar jij ook meer stress en moeheid dan ‘normaal’?

Dit jaar is er veel onrust en neemt de mate van stress bij veel mensen toe. Er zijn steeds nieuwe Corona-regels en ondertussen kunnen de leuke dingen minder makkelijk plaatsvinden. Sociaal contact neemt af, een dreigend gezondheidsprobleem neemt toe en je wilt graag je werk behouden. Ook zijn er bedrijven waar het juist heel druk is en er heel hard gewerkt moet worden. De kans dat stress toe gaat nemen en zich om gaat zetten in een overspanning neemt toe.

Wil jij weten wat een overspanning is en hoe je het kan voorkomen?

Wat een overspanning precies is en wat je kan doen om het te voorkomen (of er goed van te herstellen als je er al inzit) bespreek ik in dit webinar. Ook zal uitleggen hoe jouw stress-systeem werkt en je krijgt natuurlijk al een aantal gratis adviezen. Tijdens de webinar kan je ook je vragen stellen.

Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan nu direct in!

  • Datum: donderdagavond 19 november
  • Tijd: 20.00 uur start
  • Duur: circa 60 minuten
  • Kosten: Gratis
  • Aantal deelnemers: maximaal 25.

Over Arend Nijenhuis

Arend Nijenhuis is fysiotherapeut MSc. gespecialiseerd in de psychosomatiek. Sinds 2002 werkt hij als fysiotherapeut en is in 2013 gestart met zijn eigen onderneming. Vanuit zijn ervaring en kennis heeft hij het 10 domeinenmodel ontworpen om pijn, stress en vermoeidheidsklachten beter te kunnen analyseren en behandelen.

Gratis overleg