Skip to main content

Online hardlooptraining testen!

Wil jij mij helpen met het testen van mijn nieuwe online hardlooptraining?

Ik heb een gratis Nederlandstalige online hardlooptraining gemaakt die werkt als een podcast en wil natuurlijk graag weten wat jij ervan vindt.

Deze 1e training gaat over hardlooptempo’s. Maar er volgen er meer met sportieve uitdagingen en leerzame tips over looptechniek, voeding, herstel, blessures en mindset.

Spotify

De training is dus een combinatie van informatie, opdrachten en muziek. De muziek wordt beluisterd via Spotify. Je hebt voor de training een Spotify Premiumaccount (9,99 per maand) nodig zodat je de volledige nummers krijgt te horen. Een gratis account van Spotify geeft maar 30 seconden van de originele muziek weer. En dan werkt de training dus helaas niet…

Over mij

Ik ben Arend Nijenhuis en werk als gespecialiseerd fysiotherapeut MSc., orthomoleculair therapeut en sporttrainer in mijn eigen praktijk. Sporten doe ik zelf 4-6x in de week en dan met name hardlopen. Trailrunning door de duinen, het bos en over strand vind ik heerlijk. Maar ook lekker pittig trainen voor een snelle 10 km bevalt mij goed. Daarnaast ga ik regelmatig mountainbiken, skeeleren of lekker even uitwaaien op strand.

Doe jij mee?

Met onderstaande link kan jij je aanmelden. Dan stuur ik jou persoonlijk de training door als hij helemaal klaar is. Het is geheel gratis en vrijblijvend.

Je mailadres gebruik ik om de training door te sturen en ik zal hem toevoegen aan de digitale nieuwsbrief van mijn praktijk. Dan blijf je op de hoogte blijft van alle leuke ontwikkelingen, blog’s, nieuwste online trainingen en nog veel meer. Uitschrijven kan altijd direct via de nieuwsbrief als je dat zou willen.