Skip to main content

Voedingssupplementen

Informatie

Hieronder kan je informatie vinden over diverse voedingssupplementen. Ik werk zelf met producten van Vitakruid. Deze informatie is afkomstig van hun website.

Voedingssupplementen kunnen naast andere interventies een mooie toevoeging zijn in het optimaliseren van gezondheid. Bepaalde gezondheidsproblemen zijn gekoppeld aan tekorten van vitamines, mineralen, eiwitten, vetzuren of spoorelementen zoals bijvoorbeeld zink en koper. Door deze tekorten te verminderen of op te lossen kan het herstel geactiveerd worden en kunnen klachten afnemen.

Vragenlijst

Om een goede analyse te kunnen maken van jouw situatie en ook specifiek advies te kunnen geven, kan je HIER een vragenlijst downloaden. Deze vragenlijst en analyse is gratis voor bestaande klanten.

Ook als je niet bij mij onder behandeling loopt kan ik een analyse voor je maken. De kosten voor het analyseren van vragenlijst en het uitbrengen van een persoonlijk advies m.b.t. voedingssupplementen is 25 euro.

Ook als je niet bij mij onder behandeling loopt kan ik een analyse voor je maken. De kosten voor het analyseren van vragenlijst en het uitbrengen van een persoonlijk advies m.b.t. voedingssupplementen is 25 euro.

Korting

Vanwege zakelijke inkoopkorting is er voor mijn klanten altijd 10% korting op de adviesprijs van voedingssupplementen van Vitakruid beschikbaar. Deze korting is verwerkt in de tarievenlijst.

Dit kan oplopen tot 20%!

En 1x per maand doen we ook een grote bestelling met tientallen klanten. Daardoor kan de korting verder oplopen tot wel 20% van de adviesprijs! Hierbij werken we met een gratis en vrijblijvende WhatsApp verzendlijst waarbij je niks hoeft te bestellen maar wel kan bestellen als je wat nodig hebt.

Heb je interesse om daar aan deel te nemen? Laat het me dan weten via het contactformulier en je ontvangt wat extra informatie.

Specifieke suppletie

In dit blok kan je over specifieke supplementen nalezen wat de achtergrondinformatie en werkzaamheid is. De informatie is een indicatie en geen vaststaande richtlijn. Iedereen is dus ook zelfverantwoordelijk voor het gebruik en de effecten van voedingssupplementen.

Lichamelijke klachten

In dit blok kan je meer lezen over de adviezen van de SOHF (Stichting Ortho Health Foundation) bij bepaalde klachtenbeelden. Dat wil zeggen dat de meest recente en wetenschappelijke onderbouwing is verzameld m.b.t. het behandelen van bepaalde klachten. Deze informatie is vrij toegankelijk voor iedereen.

Let op!

Ga NIET o.b.v. deze informatie zelf suppletie aanschaffen en proberen. Bepaalde suppletie gaat namelijk niet samen met medicatie zoals bloedverdunners, anti-depressivia, oxazepam e.d., ziektebeelden of kan ook problemen veroorzaken bij een te hoge dosering. Het is dus puur informatief om kennis te verbreden en mee te kunnen denken in het herstel.

 

R