Voedingssupplementen

Vitakruid

Hieronder kan je informatie vinden over diverse voedingssupplementen van Vitakruid. De bron van de informatie is hun officiële website. Op www.vitakruid.nl kan je ook altijd gratis persoonlijk je vragen stellen en extra advies krijgen. Vanwege inkoopkorting via mijn praktijk is er 10% korting mogelijk op de Vitakruid adviesprijs. Deze is al verwerkt in de tarievenlijst.

Indicatie samenvatting

In dit blok kan je over specifieke supplementen nalezen wat de achtergrondinformatie en werkzaamheid is. De informatie is een indicatie en geen vaststaande richtlijn. Iedereen is dus ook zelfverantwoordelijk voor het gebruik en de effecten van voedingssupplementen.

Klachtgericht A – Z

In dit blok kan je meer lezen over de adviezen van de SOHF (Stichting Ortho Health Foundation) bij bepaalde klachtenbeelden. Dat wil zeggen dat de meest recente en wetenschappelijke onderbouwing is verzameld m.b.t. het behandelen van bepaalde klachten. Deze informatie is vrij toegankelijk voor iedereen.

Let op!

Ga NIET o.b.v. deze informatie zelf suppletie aanschaffen en proberen. Bepaalde suppletie gaat namelijk niet samen met medicatie zoals bloedverdunners, anti-depressivia, oxazepam e.d., ziektebeelden of kan ook problemen veroorzaken bij een te hoge dosering. Het is dus puur informatief om kennis te verbreden en mee te kunnen denken in het herstel.

 

R